Hjem » Udtalelser

Udtalelser

Hos Din HR Partner arbejder vi målrettet på at ramme rigtigt, dels i rådgivning, dels i andre ydelser. At det tilmed virker vidner følgende kundeudtalelser om:

“Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Yvonne Evers, Din HR Partner igennem en længere periode. På rekrutteringssiden, har jeg sammen med Yvonne Evers løst rekrutteringsopgaver på forskellige niveauer. På uddannelses siden har Yvonne fungeret som en god sparringspartner, hvor hun på sidelinjen, har bidraget med mange indspark i form af ideer og løsninger til min undervisning og coaching. I begge anledninger, har hun tydeligt fremstået som en person med stor professionalisme, engagement og ikke mindst et mindset, som udstråler stort overblik, karisma og interesse.

Hun har en stor viden omkring udviklingen af mennesker. Når dette er sagt, vil jeg tilføje hendes karakteristika som, empatisk, indlevende, dynamisk, hensynstagende, analyserende, kommunikativ og behagelig. I forlængelse ovenstående, kan jeg kun give Yvonne Evers de bedste anbefalinger, om det gælder en rekrutterings- eller en udviklingsopgave.”
Lars Ole Kruse, Headhunter og konsulent, Topjobs of Scandinavia

”At arbejde sammen med Yvonne Evers – Din HR Partner – er en udsøgt fornøjelse, idet vi her i PBJ A/S et par gange har anvendt Yvonnes kompetencer til rekruttering af nøglemedarbejdere. Yvonne Evers er virkelig kompetent, har et stort netværk at trække på – og jeg føler mig udfordret i arbejdet med HR i Yvonnes selskab, hvilket er vigtigt for mig. Yvonne er loyal overfor vores beslutninger og arbejder målrettet imod løsning af den stillede opgave. Jeg vil til enhver tid igen tage fat i Din HR Partner med Yvonne Evers i spidsen.”
Ann Langballe Madsen, Organisationsudviklingschef PBJ

“I Netværk Danmark har vi brugt Yvonne Evers fra Din HR Partner som oplægsholder med særligt fokus på relevante og aktuelle HR – og Lederudviklingstemaer.
De faglige oplæg har været meget inspirerende og bidraget til lærerige diskussioner om ”best practice” og ikke mindst givet gode ideer til at skabe ”next practice”.
Yvonne Evers er som oplægsholder / facilitator i høj grad personligt engageret og besidder en stor faglig dybde.”
Divisionschef Susanne Qvist, Netværk Danmark

”Din HR Partner har, fra vores første møde, været rigtig god til at pejle sig ind på, hvilke opgaver og udfordringer, der var vigtige for os at få løst. Yvonne Evers er med sin altid positive indstilling og smittende humør, hurtigt til at komme med konstruktive og brugbare forslag til videreudvikling og støtte af de opgaver, der er i et aktivt firma.”
Marijanne Fogtmann, administrerende direktør, Bjerregaard sikkerhed

“Alt taget i betragtning, så er der mange stærke Human Resource partnere på markedet. Din HR Partner skiller sig ud ved netop at være Partner. En sparringspartner som lægger vægt på værdier, både hos personen, men også i den relevante virksomhed.

En partner som fremmer kreativitet og innovation, og med hvem der altid er en motiverende og lærende dialog. Som medarbejder, leder eller virksomhed opnår man en stærk relation og et bredere handleberedskab.”
René Reinat-Svendsen, IT & Kundeservicechef

Jobsøgningen var gået hen og blevet noget nær et mareridt for mig, da jeg kom i kontakt med Din HR Partner. Allerede efter 1 session hos Yvonne Evers skete der virkelig mange ændringer hos mig, både mht selvværd, helt ny karriere retning og selve jobsøgningen blev til et spændende projekt frem for en sur pligt. Fik hjælp til at lave en ansøgning der “sad lige i skabet”, hjælp til hvordan jeg skulle agere ude til samtaler, og hjælp til hverdagens følelser når jeg lige pludselig ikke havde job. Følte mig suverænt klædt på, hvilket var en helt ny fornemmelse i dette spil. Fandt drømmejobbet meget hurtigt efter disse få sessions hos Din HR Partner. Giver derfor mine varmeste anbefalinger til Din HR Partner, det er en helt igennem uvurderlig hjælp.
Marianne Pii, tidligere jobsøger