Hjem » Profil

Profil

Din HR Partner hjælper små og mellemstore danske virksomheder med alt det inden for HR som ellers ville kræve en større organisation. Vi støtter og rådgiver om lederudvikling, trivsel med og i lederrollen, processer mellem mennesker i virksomheden og tilvæksten, dvs. rekruttering og ansættelse.Vi tager gerne del i den samlede proces, fra behovsafklaring til ansættelse og indlemmelse i kulturen hos jer. Det sikrer fuld effekt – målt såvel på træfsikkerhed og bundlinje (jeres).

Vi inddrager altid legen i vores arbejde – til vores kunder – ud fra den inderlige overbevisning at det er igennem arbejdsglæde og glæden for arbejdspladsen vi når længst. Både arbejdstagere, kollegaer og arbejdsgivere høster værdien i at gøre hver dag til en glad dag. Det bruger vi i vores tilgang til og samarbejde med vores kunder. Og det kan mærkes hele vejen igennem – det skaber varig forandring.

At arbejde med mennesker og HR handler også om netværk. Din HR Partner har et velfunderet og stærkt netværk. Vi er ikke bange for at trække på netværket for at sikre vores kunder den bedste rådgivning, service og løsning inden for HR, ledelse, strategi m.fl

Om ledelsen

Din HR Partner drives af Yvonne Evers, som har mange års erfaring fra både den offentlige sektor og det private erhvervsliv. Yvonnes tilgang er præget af gnist og ydmyghed. Ydmyghed og respekt over for de forhold og historier som gør enhver virksomhed og organisation speciel; og gnist fordi den uformelle tilgang åbner for en ærlig og oprigtig dialog undervejs.

Yvonnes faglige fundament spænder over en erhvervspsykologisk uddannelse med en NLP Master Practitioner Coach-uddannelse oveni; dertil kommer erfaringer fra virke som rådgiver, Business Coach og HR Manager.